Târgul de Paști din Arad 2023

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad vor organiza, în perioada 8 – 23 aprilie 2023, o nouă ediție a Târgului de Paști.
Acesta se va desfășura în Parcul „Mihai Eminescu“, unde vor expune și vor vinde produse în jur de 50 de comercianți: meșteri populari, artiști plastici ce realizează și comercializează produse handmade și de artă meșteșugărească, în special specifice sărbătorilor pascale: ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte de sticlă etc.
De asemenea, vor fi prezenți producători și comercianți de produse alimentare, specifice perioadei pascale: pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri.
Pe Platoul din fața Palatului Administrativ vor fi amplasate decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale, inclusiv grădina iepurașului, unde arădenii vor putea să-și facă fotografii.
Activitățile de producere și de comercializare a produselor se vor derula în căsuțele puse la dispoziție de Centrul Municipal de Cultură Arad și în food-trucks.
În Parcul „Mihai Eminescu“ va fi amenajată și o zonă specială dedicată copiilor cu loc de joacă, carusel, tobogane și nelipsita căsuță unde se vor desfășura ateliere de creație.