Ministrul Dîncu îl laudă pe primarul Bibarţ: „Ştiu că poate să facă mult bine oraşului”

De Diana Duțu

 

Ceea ce e puţin cam ciudat în acest elogiu este că el e adus unui liberal de către un social-democrat.

ARAD. După ce s-a referit la ineficienţa demersurilor făcute până acum de autorităţi în privinţa restaurării şi valorificării Cetăţii Aradului, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, şi-a exprimat încrederea că lucrurile se vor schimba în mandatul primarului Călin Bibarţ, vorbind în termeni extrem de laudativi despre edilul Aradului.

„Am mare încredere în primarul nou, în domnul Călin Bibarţ, care este un tip pragmatic: face mai puţină politică, nu-i plac discursurile… Dar eu îl ştiu de 20 de ani şi ştiu că poate să facă mult bine oraşului fără a face multă politică, ci mai degrabă fiind gospodar” – a subliniat ministrul Vasile Dîncu, cu ocazia vizitei efectuate vineri, 21 ianuarie, la Arad.

Se vede treaba, apartenenţa la partide politice diferite nu pune bariere între oameni. Ba, dimpotrivă! Un ministru social-democrat poate oricând să laude un primar liberal dacă crede cu adevărat în el. Poate cu atât mai mult în aceste vremuri, când PSD şi PNL şi-au dat mâna pentru a ne conduce destinele, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local.

Totul e să se vadă şi rezultatele…

Foto: JA

Preluat de pe www.aradon.ro